Bucătărie și depozitare

Pentru a păstra prospetimea produselor noi utilizăm tehnologii de ultimă generatie.

Doar proaspăt și natural

Odată ce produsele ajung la bucătărie, sunt repartizate pe secții corespunzătoare tipului lor, legume - secția legume, brânză - secția lactate, crupe - produse de băcănie. În fiecare din secție se respectă cu rigiditate temperatura necesară de păstrare a produselor.
Sortarea cu atenție a legumelor
Fiecare legumă este supusă controlului calității, nivelul de nitrati și etapa de coacere.

Pentru noi este important ca legumele să fie ecologice și să nu conțină adausuri chimice.
Doar carne proaspătă și curată
În fiecare pachet cu carne introducem șervetel special, care sustrage lichidul eliminat de carne, astfel carnea își păstrează prospetimea și calitatea.

Noi nu pregătim carne sau peste înghetat, doar refrigerate, pentru a le păstra prospetimea până ajung pe masa dvs, le ambalăm în pungi non-vid.
Doar carne proaspătă și curată
În fiecare pachet cu carne introducem șervetel special, care sustrage lichidul eliminat de carne, astfel carnea își păstrează prospetimea și calitatea.

Noi nu pregătim carne sau peste înghetat, doar refrigerate, pentru a le păstra prospetimea până ajung pe masa dvs, le ambalăm în pungi non-vid.
Păstrare rece
În fiecare secție se respectă serios temperatura necesară pentru păstrarea produselor conform standardelor..

Temperatura în secții poate fi și 6 și 18 grade, desigur angajatii au uniforme speciale ca să nu înghete.

Toate fructele sunt împachetate și păstrate în secția corespunzătoare pînă la pregătire.
Documente
Certificat de calitate
Ofertă pentru persoane fizice
Ofertă pentru persoane Juridice
Documente
Certificat de calitate
Ofertă pentru persoane fizice
Ofertă pentru persoane Juridice